Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Modifiye aletlerin satışı ? within the Modifiye forums, part of the Diğer Ekipmanlar & Modifiye category; Alıntı: hifici tarafından iletildi. Sayın Mihran cdp ler de modifikasyonu sayenizde duymuştum. Çok ilgimi çeken bir konu, başkaları farklı düşünebilir ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #21 (permalink) | |
| Junior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Sn Satbaba evet bahsettiğiniz uygulamanın mantığı doğru.Ama getirisi çok minimal olur.
__________________ Mihran | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
| Sayın mihran internet sitenize ulaşılamıyor.Eğer componentlerimde modifiye yaptırmak istersem size nasıl ulaşabilirim. Bunun yanı sıra üretim mantığı konusundaki fikirlerinize hak veriyorum.Eğer bütün bileşenler birinci sınıf olursa son kullanıcı fiyatı oldukça yüksek olacaktır.Uygun bir component alıp modifiye etmek hem daha karlı hem de daha zevklidir.Ve daha ucuza mal olmaktadır. Saygılar |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
| Amfim tamirden geldikten sonra -ki kendisi solid statedir- biraz uğraşmam gerekiyor.Bir ikincisi hoparlörlerimin kabini çokta iyi değil.Kabinlerde rezonansı farkedebiliyorum.Bunu düzeltmem gerek.İletişim bilgileri için sağolun. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Dec 2006
| herkese merhaba ,benım ıkı ader front hoporlorum var,tamamen el yapımı oldu,7 sene once pionner 500watlık bas hoporlor aldım ve bırde pıyasa malı tiz hoporlor,el yapımı mdf kabıne yerleştırdım uzun zamandır kulanıyorum ama orta ses yanı mıdı hoporlor eksıklıgını hısetmeye başladım,şimdi ben mıdı hoporloru nerden bulurum ve bulsamda ne almalıyım,bağlantısını nasıl yapacagım kolona,ben normal kabloyla baglantı yaptım tız ve bass hoporlore,mutlaka bunları ayrıştıracak bır devre vardır,yanı bu konuda tamamen tecrubesızım ,yardımlarınızı beklıyorum,bu arada ıstanbulda oturuyorum,saygılarımla |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Sep 2006
| Sayın erdos13,size gerekenlerin hepsini Karaköy'deki elektronikçiler pasajında bulabilirsiniz.Biraz daha kaliteli tweter almanızı öneririm,mid hoparlörleride yine oradan bulabilirsiniz.Hoparlörler için de 3 yollu filtre devreleri satımakta Karaköy'de...Bu sayede midleri sağlıklı bir şekilde bağlamış olursunuz. Saygılar. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Dec 2006
| mr mister cok teşekkür ederim, en kısa zamanda gıdıcem,pekı ınsanlar bır suru para verıp markalı bır seyler almak ıstıyorlar sızce parası olanmı hazır alıyor yoksa benım gıbı karakoyden alıp parcaları kendim yapmam mı daha mantıklı,yanı o kalıteyı yakalayamazmıyız,eger yakalarsak kalıteyı,ınsanlar neden bır yığın para verıp markalı cıhaz alıyor,sevgılerımle |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Modifiye nerelerde kimlere yaptırıılır? | Robin | Diğer Ekipman ve Aksesuarlar | 11 | 15-11-06 19:49 |
| 2.el Alet Satışı!! | sbeskurt | Sohbet | 3 | 30-06-06 17:48 |