Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Subwoofer Modifiyesi Olur Mu? within the Modifiye forums, part of the Diğer Ekipmanlar & Modifiye category; selam.. öncelikle, bu konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim. nasıl olsa muffy biryerlere taşır diye düşündüm bu forumdan çokça kişinin ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) | |
| Member | selam.. öncelikle, bu konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim. nasıl olsa muffy biryerlere taşır diye düşündüm bu forumdan çokça kişinin üyesi olduğu başka bir forumda da sordum ama cevap alamadım.. buraya aynen yapıştırıyorum.. Alıntı:
... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara
| Selamlar frantic, Bence içi dediğin gibi bomboşsa elyaf kullanman şu anki haline göre daha iyi sonuç verebilir. Hazır kapağı açmışsın. en güzeli bence bir ilk halini; bir de bu şekilde karşılaştır. En iyisi... Konu doğru yerde. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Member | birkaç gün dayanamadım ! çok sabırsız bir insanım bugün koşa koşa koçtaşa gidip aşağıda belirttim süngerden aldım..Alıntı:
![]() telefonla ve yetersiz ışıkta çektiğim için biraz kötü ama en azından ne olduğu belli olur!? ve kabinin içini döşedim. beklediğimden daha iyi bir işçilik çıkarttım adama benzedi gibi gözüküyor..ama ancak akşam saatlerinde bitirebildiğimden ve peder bey'in de eve varmış olmasından dolayı çok kısa bir dinleme yapabildim.. fark oldu gibi yarın veya diğer günler kapsamlı bir test edip neticeyi yazarım... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Member | Alıntı:
50x50cm panel: 5.90ytl ve 6.40ytl olmak üzere 2 çeşiti var. aralarında malzeme,boyut veya şekil farkı yok. tek farkı rengi, biri resimdeki görülen renk, diğeri pembe. pembe olan 5.90... test sonucunu ben de sabırsızlıkla bekliyorum.. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 52
| Benim bu konuda aklıma gelen denemeler şu şekilde olurdu : 1. kutunun yalnızca ayrıt içlerine 3x3cm üçgen kesitli sünger yapıştırılması. Ancak burada bas çıkış borusunun kabin içinde baktığı kabin yüzeyinin ayrıtları hariç bu iş yapılacak. 2. kutunun, yukarıda bahsettiğim yüzeyi ve sürücünün (hoparlörün) bağlı olduğu "baffle" yüzeyi hariç, tüm yüzeylerin, içten 2cm kalınlığında düz sünger tabakalarla kaplanması. Yanıt geç geldi diyeceksiniz belki ancak, bence piramitli süngere gerek yoktu... Ama her neyse, bu tür denemeleri yapmak, geri dönülemez olmadığı için bence yararlı. Deneyip en güzelinin hangisi olduğuna karar vermek en doğrusu... Yeterki sök-tak işlemleri esnasında kabine ve diğer parçalara hasar vermeyelim.. |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Subwooferda bass ayarı olur mu?Receiver amplifikatör farkı? | Rridgeback | Surround Hoparlörler | 3 | 21-09-08 02:25 |
| subwoofer amplisi | kerembasaran | Stereo Amfiler | 1 | 03-06-08 12:43 |
| Marantz cdp 5001 modifiyesi | hakan68 | Modifiye | 13 | 27-11-06 18:55 |
| Audiophile Subwoofer! | frantic | Surround Hoparlörler | 6 | 25-10-06 13:23 |