Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Avalon 27 nin içinde avalon olmayan sistemi within the Sistem Fotoğrafları forums, part of the AudiophileMania category; güle güle kullan...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #42 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| senin phono pre amfin bayağı iyi ahmahm eğer pre satışı kolay olsa benimkini satıp voy da satılan bir tane daha var, ben şahsen alırdım inis ve sen ile birlikte denemiş rega ile aradaki farkı görmüştük Musical Fidelity X-LPS Model v3 daha iyi bir sahne oluşumu verdi .. hatta inisin sayın eşi de derhal farkı işaret etmişti... |
| | |
| | #43 (permalink) | ||
| Senior Member Katılım tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Alıntı:
regaya fark attığını gözlemledik tabi ki kesin al demek kolay değil cihaz ne de olsa 2. el yani her zaman 2. eller de bir risk vardır... ama benim daha ucuz bir prem olsa idi yani feragat edebileceğim ozaman bunu alırdım ... inis ve ahmahm sizde bişiler yazın yahu . | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| hayır algılama... daha dün aldın be kardeşim... rahat dur biraz... bu arada satbaba da yaptığımız karşılaştırmanın galibi "mf" idi...
__________________ inispiritusengtum En son inispiritusengt tarafından düzenlendi: 07-11-06 saat 12:29 Sebep: ek... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| avalon eğer sistemin giriş ya da orta düzey bir sistem olsa kesin al derdim ama maşallah senin sistem oldukça üst düzey olunca senin sistemde hafif kalabilir yani... mesele budur... daha iyileri yakışır sana bence.. |
| | |