AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

hifici 'nin mütevazi sistemi

This is a discussion on hifici 'nin mütevazi sistemi within the Sistem Fotoğrafları forums, part of the AudiophileMania category; gülegüle kullanın sayın hifici......

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > AudiophileMania > Sistem Fotoğrafları

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 12-11-06, 23:57   #41 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

gülegüle kullanın sayın hifici...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 00:58   #42 (permalink)
Member

Katılım tarihi: Nov 2006

gülegüle kullanın hifici lakin hi end yolculuğu için bu speaker sanki biraz zayıf
bestsero çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 10:37   #43 (permalink)
Senior Member

vintage Avatar

hayırlı olsun..floorstender arayışınızdan vaz mı geçtiniz bu durumda..
selam ve sevgiler..
vintage çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 12:03   #44 (permalink)
Senior Member

ashoke Avatar

Alıntı:
hifici tarafından iletildi. Mesajı göster
...Yurt dışı yorumları okudum, mid ve tizlerde Epos ELS-3'ten daha iyi olduğu yorumunu yapmışlar. Hakikaten de mid ve tiz sesler daha net, daha anlaşılır...
Sevgili hifici, hayırlı olsun, güle güle, esenlikle kullanın.

Yalnız, ELS3'leri ne zaman ve nerede dinleyip karar verdiğinizi merak ettim doğrusu.
ashoke çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 12:53   #45 (permalink)
Senior Member

hakancez Avatar

Alıntı:
ashoke tarafından iletildi. Mesajı göster
Sevgili hifici, hayırlı olsun, güle güle, esenlikle kullanın.

Yalnız, ELS3'leri ne zaman ve nerede dinleyip karar verdiğinizi merak ettim doğrusu.
Sanırım yorumlardan öyle bir sonuç çıkmış gibi anladım ben, sizde demoda ELS3 yok mu...

Hifi Ve Müzik Konulu Türkçe Elektronik Dergi
hakancez çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 13:03   #46 (permalink)
Senior Member

ashoke Avatar

Tabii var ama, sevgili hifici bizde dinlemedi... Kendi ifadesi gibi "Hakikaten de mid ve tiz sesler daha net, daha anlaşılır..." diye belirtince, bir yerlerde dinlemiş olmalı, diye düşündüm...
ashoke çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 13:05   #47 (permalink)
Senior Member

hakancez Avatar

Alıntı:
ashoke tarafından iletildi. Mesajı göster
Tabii var ama, sevgili hifici bizde dinlemedi... Kendi ifadesi gibi "Hakikaten de mid ve tiz sesler daha net, daha anlaşılır..." diye belirtince, bir yerlerde dinlemiş olmalı, diye düşündüm...
hımm... değişik bir durum... neyse hayırlı olsun diyeyim.

Hifi Ve Müzik Konulu Türkçe Elektronik Dergi
hakancez çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-11-06, 01:48   #48 (permalink)
Member

hifici Avatar

Katılım tarihi: Oct 2006

Teşekkürler satbaba, grappa, Professor, SoundOfAngel, dgorkem1, Avalon 27, maximus, inispiritusengt, bestsero, vintage, ashoke ve hakancez.

Sağlıcakla kalın.
Tv: Pioneer PDP-428XD Plazma Kuro
Diğerleri: Murpan Interconnect-Hoparlör Kablosu, BlackWire IEC Schuko-Wattgate 320i Güç Kablosu, WBT, Avalon Ayaklar, Kraş Ayaklar, Isotek Orion, Omicron Group-Magic Dream Stabilizatör
hifici çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-11-06, 02:13   #49 (permalink)
Member

hifici Avatar

Alıntı:
hifici tarafından iletildi. Mesajı göster
Yurt dışı yorumları okudum, mid ve tizlerde Epos ELS-3'ten daha iyi olduğu yorumunu yapmışlar. Hakikaten de mid ve tiz sesler daha net, daha anlaşılır.
Sayın ashoke kusura bakmayın ifadem herhalde eksik olmuş ve yanlış anlaşılmışım.

"Yurt dışı yorumları okudum, mid ve tizlerde Epos ELS-3'ten daha iyi olduğu yorumunu yapmışlar." Ben Epos ELS-3'ü dinlemedim. İngilizcem çok iyi değil ama aşağıdaki linke bakılırsa herhalde benim anladığım şekilde yorum.

Tabii bu bir yorum. Burada maksadım Epos'u kötülemek değildi.

http://www.stereophile.com/budgetcom...105wharfedale/

"The Epos ELS-3 had a dead neutral presentation from the midbass to the upper midrange, with high frequencies that were more extended than the Wharfedale's but not as delicate. The ELS-3's midrange, though quite detailed, was not as rich or as holographic as the Diamond 9.1's. "

"Hakikaten de mid ve tiz sesler daha net, daha anlaşılır." cümlesini şu ana kadar kullandığım hoparlörlerle kıyaslama amacıyla yazmıştım. Bu cümleyi hemen Epos'la ilgili yorumun arkasına yazınca sanki Epos'la karşılaştırmışım gibi olmuş.

Kısmet olursa sistemde kablo değişikliği yapacağım. Sayın professor, ersinkilci ve ekipten diğer arkadaşlarla Sigma'ya gelip bir kablo testi yapmak istiyorduk. Kısmet olursa Sigma da kablo testi yaparken, Epos ve Wharfedale 9.1'i de dinleyerek karşılıklı test etme şansımız olabilir. Tabii siz de uygun görürseniz.

Selam ve sevgilerimle.
Diğerleri: Murpan Interconnect-Hoparlör Kablosu, BlackWire IEC Schuko-Wattgate 320i Güç Kablosu, WBT, Avalon Ayaklar, Kraş Ayaklar, Isotek Orion, Omicron Group-Magic Dream Stabilizatör
hifici çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-11-06, 02:19   #50 (permalink)
Member

hifici Avatar

Alıntı:
bestsero tarafından iletildi. Mesajı göster
gülegüle kullanın hifici lakin hi end yolculuğu için bu speaker sanki biraz zayıf
Sayın bestzero evet high-end kulvarında bunlar zayıf kalır ama zaten sistemimi high-end 'e dönüştürmem için daha bayağı uğraşmam lazım. Denemek, kullanmak, değiştirmek ve almak istediğim daha birçok komponent var.

satbaba bu mevzuyu iyi bilir, örneğimiz ve yol göstericimiz olarak.
hifici çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

hifici 'nin mütevazi sistemi ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Kendi halinde mütevazi sistemim İsmail Ufuk Sistem Fotoğrafları 2 01-05-09 22:21
Benim mütevazi surround sistemim spacecowboy Sistem Fotoğrafları 8 14-06-07 07:16

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:09.