Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on hifici 'nin mütevazi sistemi within the Sistem Fotoğrafları forums, part of the AudiophileMania category; gülegüle kullanın sayın hifici......
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #44 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 52
| Alıntı:
Yalnız, ELS3'leri ne zaman ve nerede dinleyip karar verdiğinizi merak ettim doğrusu. | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 52
| Tabii var ama, sevgili hifici bizde dinlemedi... Kendi ifadesi gibi "Hakikaten de mid ve tiz sesler daha net, daha anlaşılır..." diye belirtince, bir yerlerde dinlemiş olmalı, diye düşündüm... |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
| |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Member Katılım tarihi: Oct 2006 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 39
| Teşekkürler satbaba, grappa, Professor, SoundOfAngel, dgorkem1, Avalon 27, maximus, inispiritusengt, bestsero, vintage, ashoke ve hakancez. Sağlıcakla kalın.
__________________ Yükselteç: XeN Pure Class A Mono Blok Lambalı, Bykoz Pasif Pre Kaynak: Apple Mac Mini, Cayin CDT-23 Vacuum Tube/Transistor Cdp, Nakamichi Dragon Deck, Sound Lab Pikap Hoparlör: XeN 15 Totem Hoparlör (Eminence CX-15 ve Eminence ASD 101 Super Tweeter) Tv: Pioneer PDP-428XD Plazma Kuro Diğerleri: Murpan Interconnect-Hoparlör Kablosu, BlackWire IEC Schuko-Wattgate 320i Güç Kablosu, WBT, Avalon Ayaklar, Kraş Ayaklar, Isotek Orion, Omicron Group-Magic Dream Stabilizatör |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Alıntı:
ifadem herhalde eksik olmuş ve yanlış anlaşılmışım."Yurt dışı yorumları okudum, mid ve tizlerde Epos ELS-3'ten daha iyi olduğu yorumunu yapmışlar." Ben Epos ELS-3'ü dinlemedim. İngilizcem çok iyi değil ama aşağıdaki linke bakılırsa herhalde benim anladığım şekilde yorum. Tabii bu bir yorum. Burada maksadım Epos'u kötülemek değildi. http://www.stereophile.com/budgetcom...105wharfedale/ "The Epos ELS-3 had a dead neutral presentation from the midbass to the upper midrange, with high frequencies that were more extended than the Wharfedale's but not as delicate. The ELS-3's midrange, though quite detailed, was not as rich or as holographic as the Diamond 9.1's. " "Hakikaten de mid ve tiz sesler daha net, daha anlaşılır." cümlesini şu ana kadar kullandığım hoparlörlerle kıyaslama amacıyla yazmıştım. Bu cümleyi hemen Epos'la ilgili yorumun arkasına yazınca sanki Epos'la karşılaştırmışım gibi olmuş. Kısmet olursa sistemde kablo değişikliği yapacağım. Sayın professor, ersinkilci ve ekipten diğer arkadaşlarla Sigma'ya gelip bir kablo testi yapmak istiyorduk. Kısmet olursa Sigma da kablo testi yaparken, Epos ve Wharfedale 9.1'i de dinleyerek karşılıklı test etme şansımız olabilir. Tabii siz de uygun görürseniz. Selam ve sevgilerimle.
__________________ Yükselteç: XeN Pure Class A Mono Blok Lambalı, Bykoz Pasif Pre Kaynak: Apple Mac Mini, Cayin CDT-23 Vacuum Tube/Transistor Cdp, Nakamichi Dragon Deck, Sound Lab Pikap Hoparlör: XeN 15 Totem Hoparlör (Eminence CX-15 ve Eminence ASD 101 Super Tweeter) Tv: Pioneer PDP-428XD Plazma Kuro Diğerleri: Murpan Interconnect-Hoparlör Kablosu, BlackWire IEC Schuko-Wattgate 320i Güç Kablosu, WBT, Avalon Ayaklar, Kraş Ayaklar, Isotek Orion, Omicron Group-Magic Dream Stabilizatör | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Alıntı:
satbaba bu mevzuyu iyi bilir, örneğimiz ve yol göstericimiz olarak.
__________________ Yükselteç: XeN Pure Class A Mono Blok Lambalı, Bykoz Pasif Pre Kaynak: Apple Mac Mini, Cayin CDT-23 Vacuum Tube/Transistor Cdp, Nakamichi Dragon Deck, Sound Lab Pikap Hoparlör: XeN 15 Totem Hoparlör (Eminence CX-15 ve Eminence ASD 101 Super Tweeter) Tv: Pioneer PDP-428XD Plazma Kuro Diğerleri: Murpan Interconnect-Hoparlör Kablosu, BlackWire IEC Schuko-Wattgate 320i Güç Kablosu, WBT, Avalon Ayaklar, Kraş Ayaklar, Isotek Orion, Omicron Group-Magic Dream Stabilizatör | |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Kendi halinde mütevazi sistemim | İsmail Ufuk | Sistem Fotoğrafları | 2 | 01-05-09 22:21 |
| Benim mütevazi surround sistemim | spacecowboy | Sistem Fotoğrafları | 8 | 14-06-07 07:16 |