AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

satbabanın son nokta koyduğu sistemi

This is a discussion on satbabanın son nokta koyduğu sistemi within the Sistem Fotoğrafları forums, part of the AudiophileMania category; Sayın satbaba resimlere bakarken birşeyi farkettim, acaba koalanın altında duran o-ring takılı ayaklar sizin özel olarak yaptırttığınız birşeymidir? Eğer sökülebilir ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > AudiophileMania > Sistem Fotoğrafları

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 21-06-07, 21:52   #141 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Apr 2007

Sayın satbaba resimlere bakarken birşeyi farkettim, acaba koalanın altında duran o-ring takılı ayaklar sizin özel olarak yaptırttığınız birşeymidir? Eğer sökülebilir birşeyse ve size zahmet olmayacaksa demonte haldeki resimlerini burada bizimle paylaşabilirmisiniz? Nelerden oluştuğunu merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim.
Speaker Cable: Bandridge LC 1254 2x2.5mm²
Interconnect: Acoustic Research
spacecowboy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-07, 20:26   #142 (permalink)
Senior Member

satbaba Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

Alıntı:
spacecowboy tarafından iletildi. Mesajı göster
Sayın satbaba resimlere bakarken birşeyi farkettim, acaba koalanın altında duran o-ring takılı ayaklar sizin özel olarak yaptırttığınız birşeymidir? Eğer sökülebilir birşeyse ve size zahmet olmayacaksa demonte haldeki resimlerini burada bizimle paylaşabilirmisiniz? Nelerden oluştuğunu merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bunlar Solid Tech firmasının feet of silence ürünlerinin bir benzeri ve sevgili avalon 27 tarafından yapıldı ve ben ondan satın aldım. Ayakların performansı mükemmel. Sistemin hangi ekipmanının altına koysanız çarpıcı sonuçlar elde ediyorsunuz. En büyük etkiyi transport , lambalı amfi-dac ve pikap altında veriyor. Ayaklar detay , bas performansı , sahne 3 boyutluluğu, üst frekanslarda zengilikten arka plandaki sessizliğe kadar sistem performansına ciddi katkıda bulunuyor.....

satbaba çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-07, 09:34   #143 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Apr 2007

Fotoğraflar için Çok teşekkür ederim satbaba. Solid tech firmasının int. sitesini de inceledim bayağı ilginç ve değişik çözümleri var ayrıntılarının belli olduğu fotoğraflarda koymuşlar esinlenilebilecek bir site bunlarla ilgili bir kaç çizim yapmayı düşünüyorum tabi işlerden fırsat bulabilirsek. Saygılar.
Speaker Cable: Bandridge LC 1254 2x2.5mm²
Interconnect: Acoustic Research
spacecowboy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-07, 15:19   #144 (permalink)
Senior Member

inispiritusengt Avatar

Katılım tarihi: Mar 2006

halamı son nokta diyorsun satbaba... artık kimse inamaz benden söylemesi hahaha...
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

satbabanın son nokta koyduğu sistemi ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Muffy'nin üç nokta koyduğu sistemi Muffy Sistem Fotoğrafları 35 08-11-06 09:43

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:05.