Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on satbabanın son nokta koyduğu sistemi within the Sistem Fotoğrafları forums, part of the AudiophileMania category; Sayın satbaba resimlere bakarken birşeyi farkettim, acaba koalanın altında duran o-ring takılı ayaklar sizin özel olarak yaptırttığınız birşeymidir? Eğer sökülebilir ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #141 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Apr 2007
| Sayın satbaba resimlere bakarken birşeyi farkettim, acaba koalanın altında duran o-ring takılı ayaklar sizin özel olarak yaptırttığınız birşeymidir? Eğer sökülebilir birşeyse ve size zahmet olmayacaksa demonte haldeki resimlerini burada bizimle paylaşabilirmisiniz? Nelerden oluştuğunu merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim.
__________________ A/V Receiver: Onkyo TX-SR 604E Speakers: Dali Concept 8, Concept Center, Concept 1, Concept Subwoofer DVD: Sony DVP-NS 76 H Speaker Cable: Bandridge LC 1254 2x2.5mm² Interconnect: Acoustic Research |
| | |
| | #142 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
Bunlar Solid Tech firmasının feet of silence ürünlerinin bir benzeri ve sevgili avalon 27 tarafından yapıldı ve ben ondan satın aldım. Ayakların performansı mükemmel. Sistemin hangi ekipmanının altına koysanız çarpıcı sonuçlar elde ediyorsunuz. En büyük etkiyi transport , lambalı amfi-dac ve pikap altında veriyor. Ayaklar detay , bas performansı , sahne 3 boyutluluğu, üst frekanslarda zengilikten arka plandaki sessizliğe kadar sistem performansına ciddi katkıda bulunuyor..... ![]() | |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Apr 2007
| Fotoğraflar için Çok teşekkür ederim satbaba. Solid tech firmasının int. sitesini de inceledim bayağı ilginç ve değişik çözümleri var ayrıntılarının belli olduğu fotoğraflarda koymuşlar esinlenilebilecek bir site bunlarla ilgili bir kaç çizim yapmayı düşünüyorum tabi işlerden fırsat bulabilirsek. Saygılar.
__________________ A/V Receiver: Onkyo TX-SR 604E Speakers: Dali Concept 8, Concept Center, Concept 1, Concept Subwoofer DVD: Sony DVP-NS 76 H Speaker Cable: Bandridge LC 1254 2x2.5mm² Interconnect: Acoustic Research |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Muffy'nin üç nokta koyduğu sistemi | Muffy | Sistem Fotoğrafları | 35 | 08-11-06 09:43 |