Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on satbabanın son nokta koyduğu sistemi within the Sistem Fotoğrafları forums, part of the AudiophileMania category; teşekkürler avalon27...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #32 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| valla sayın satbaba... ben köklü bir değişiklik bekliyordum sizden ama bu kadarınıda beklemiyordum... hayırlısı olsun... sayın zorro nun roksan ını bu kadar detaylı yorumlayınca zamanında acaba lambalıdan vazgeçermi? diye sormuştum ama... sonrada yok be toy ammada yaptın değip kendi kendime gülmüştüm... mutlu olduğunuzu görmek güzel gülegüle kullanın... En son inispiritusengt tarafından düzenlendi: 24-07-06 saat 14:53 Sebep: möutlu yazmışım yanlışlıkla onu düzelttim... :) |
| | |
| | #34 (permalink) |
| ooooooooo hoş geldiniz sayın sadays... hangi rüzgar attı.... şaka bir yana... tatil için buraya geldik sayın sadays... bilmem belki gidip geliriz belki kalırız... En son inispiritusengt tarafından düzenlendi: 24-07-06 saat 16:54 Sebep: ek... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #36 (permalink) | ||
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Alıntı:
Bu arada Koala'yı çok övüp durmuştum, ama Sayın Satbaba'da mutlaka ileri de yorumlayacaktır, bence çok çok üst düzeyde çalan bir cdp Tekrar tekrar hayırlı olsun.... | ||
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
getirip dinletti ss amfiyi gercekten o günden beri kafam karıştı.. bu arada çeşitli mekanlarda bir çok ss amfi dinlemiştim elbette ama inanın evde bizzat denemeden kesinlikle olmuyor dükkanlarda dinlemek ile evde denemek o kadar farklı ki.. kesinlikle evde kendi mekanınızda ve tek başınıza dinleyin deneyin camları ,pencereleri, kapıyı , bacayı bu yaz sıcağına rağmen kesinlikle kapalı tutunuz. fakat bu sistemi test ederken hiç zorlanmadığımı çok rahat bir karar verdiğimi belirtmeliyim.. ilk 30 saniye yetti | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| bu arada başka komponent testleri tüm hızıyla sürüyor... kablo , eletrik akım düzenliyicileri falan filan... anlıyacağınız çok yoğunum bu günlerde... günde 18 saat sistem dinleyince her gün başım ağrıyor gece yatarken... |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
| |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Muffy'nin üç nokta koyduğu sistemi | Muffy | Sistem Fotoğrafları | 35 | 08-11-06 09:43 |