Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on sistem fotoları within the Sistem Fotoğrafları forums, part of the AudiophileMania category; Alıntı: karamabo tarafından iletildi. Bende mütevazi sistemimi sizinle paylaşmak istedim Sn. Karamabo Bu ne yaw. Bu nasıl bir sistem, Karamabo ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #11 (permalink) | |
| Junior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Bu ne yaw. Bu nasıl bir sistem, Karamabo biraz abartmışsın Fotoraflardan anladığım kadarıyla aynı oda içerisinde sinema ve müzik sistemini ayırmışsınız.merakla sisteminizin ayrıntılarını görmek isterim.Bu muhteşem sistemi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Valla böyle bir odam olsa dış dünyayla ilişiğimi keserim saygılarımla... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Stereo sistem iki bölümden oluşuyor 1)Solid State olan Siemel tr 20 pre Bryston 14 B SST Power Vecteur l 4.2 s cd player Denon radyo Project turtable Cabasse Yawl speaker(VDH wind kablo ile modifiye edilmiş) THOR II aktif Subwoofer Siemel phono stage VDH reveletion (2,5 mt) sp.kablosu Vdh MC gold cd pre int.connect Vdh second pre power arası Vdh integration int.connect Vdh Th.line sub için rca 2)Lambalı olan Audiomat opera pure class A (el34) Cabasse Baltıc ıı Cabasse Thor ıı aktif sub Vecteur l 4.2 s cd Audiomat Tempo DAC VDH Mc sılver int.connect VDH AES EBU VDH SCS 2 (2*2,5 mt) VDH WIND sub için |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Sistem detayları için teşekkürler. Bir lambalı, bir SS sisteminiz olduğuna göre hangisini hangi müzik türüyle dinliyorsunuz. Mesela Klasik müzik lambalı, Rock dilerken SS, böyle bir seçiminiz oluyormu? Hangisi daha sevilen evlat pozisyonunda? |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006
| sevgili karamabo mavi hifi sitesinde de incelediğimde hep benzer sistemler görüyorum.audiomat, cabasse ve van den hul birlikteliğinde bir uyum söz konusu mu? bu editlenen kısım: hatta tam terside düşünülebilir mi? mesela cabasse kullanımı diğer amfi kullanımlarını kısıtlıyor mu vs.? bir de neden hep bu sistemleri kullanalar vdh tercih ediyorlar. mesela ben the wind kullandım ve sistemimde uyumsuz oldu. kablolamada başka ürünler denediniz mi? offf amma sordum kusura bakmayın. ayrıca hem odanız hem yerleşiminiz hem de cihazlarınız çok şık. Allah nazardan korusun
__________________ En son SoundOfAngel tarafından düzenlendi: 20-03-06 saat 23:50 |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Sevgili sebeskurt, Tespitiniz doğrudur genelde klasik.jazz ve akustik müzik dinlerken lambalıyı. rock veya diğer tür müzikleri transistörlü sistemle dinliyorum. Birde lambalı sistemle müzik dinlerken kesinlikle tam karşısına geçip dinliyorum. Lambalı, solid state tartışmalarını görüyorum yalnız unutmayın eğer cd niz kötü kayıt ise özellikle lambalı sistemler bir işkenceye döner ve kesinlikle mutsuz olursunuz.Ss sistemler bunu bir derece kaldırabiliyor. Bence insanlar kesinlikle dinlediği müzik türlerine göre sistemlerini seçmeli ve maalesef çoğu kişi farklı sesler ayrıntı peşinde koşarken müzik dinlemeyi unutuyorlar. Teşekkürler |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Sevgili Soundofangel, Öncelikle çok teşekkürler. Cabasse kesinlikle diğer anfilerin kullanımını kısıtlamaz.audiomat jadis gibi anfiler cabasse ın demolar da testlerde kullandığı markalardır(Belkide Fransız kökenli olmasından dolayı) ve çok iyi uyum içersinde çalıştıkları bir gerçektir. Ben Cabassın orta serilerini denon ve marantzlarla da senelerce dinledim ve çok keyifliydi. Kablolara gelince Vdh seçmemim sebebi dünyanın en iyi markalarından biri olması ve ürün yelpazesinin çok geniş olması.Böyle olunca her kaitede ve özellikte kablo bulabiliyorsunuz carbonu.gümüşü.bakırı hybridi...Tabiki daha iyi sonuç verebilecek kablolar olabilir. eh buda işin sporu bunun sonu yok.. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Member Katılım tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
__________________ Believe what your ears say - not hearsay. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
Kaliteli bir harici DAC'ın sistemi yukarı basamaklara taşıyacağı kesin. Herkez dinlediği/sevdiği müziğe göre ve gaza gelmeden seçimini yaparsa hem aşırı harcamalar yapmaz, hem de aldığıyla mutlu olma ihtimali artar. En son sbeskurt tarafından düzenlendi: 21-03-06 saat 13:58 | |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| ahmahm'ın son sistem fotoları | satbaba | Sistem Fotoğrafları | 63 | 03-05-07 20:10 |