AUDIOPHILEMANIA fORUM

AUDIOPHILEMANIA

Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...

sistem fotoları

This is a discussion on sistem fotoları within the Sistem Fotoğrafları forums, part of the AudiophileMania category; Alıntı: karamabo tarafından iletildi. Bende mütevazi sistemimi sizinle paylaşmak istedim Sn. Karamabo Bu ne yaw. Bu nasıl bir sistem, Karamabo ...

Geri git   AUDIOPHILEMANIA fORUM > AudiophileMania > Sistem Fotoğrafları

Kayıt SSS Üye listesi Takvim Arama Bugün gönderilen mesajlar Bölümü okunmuş olarak işaretle

LinkBack Konu araçları Modları göster
Eski 20-03-06, 12:32   #11 (permalink)
Junior Member

Katılım tarihi: Mar 2006
Standart Gözlerim Kamaştı

Alıntı:
karamabo tarafından iletildi.
Bende mütevazi sistemimi sizinle paylaşmak istedim
Sn. Karamabo

Bu ne yaw. Bu nasıl bir sistem, Karamabo biraz abartmışsın Fotoraflardan anladığım kadarıyla aynı oda içerisinde sinema ve müzik sistemini ayırmışsınız.
merakla sisteminizin ayrıntılarını görmek isterim.Bu muhteşem sistemi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Valla böyle bir odam olsa dış dünyayla ilişiğimi keserim

saygılarımla...
wine çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-03-06, 16:05   #12 (permalink)
Member

frustrated Avatar

Cok zevkli bir sistem, iyi gunlerde kullanin.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-03-06, 18:57   #13 (permalink)
Junior Member

Standart stereo sistem ayrıntısı

Stereo sistem iki bölümden oluşuyor

1)Solid State olan

Siemel tr 20 pre
Bryston 14 B SST Power
Vecteur l 4.2 s cd player
Denon radyo
Project turtable
Cabasse Yawl speaker(VDH wind kablo ile modifiye edilmiş)
THOR II aktif Subwoofer
Siemel phono stage
VDH reveletion (2,5 mt) sp.kablosu
Vdh MC gold cd pre int.connect
Vdh second pre power arası
Vdh integration int.connect
Vdh Th.line sub için rca

2)Lambalı olan

Audiomat opera pure class A (el34)
Cabasse Baltıc ıı
Cabasse Thor ıı aktif sub
Vecteur l 4.2 s cd
Audiomat Tempo DAC
VDH Mc sılver int.connect
VDH AES EBU
VDH SCS 2 (2*2,5 mt)
VDH WIND sub için
karamabo çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-03-06, 23:38   #14 (permalink)
Senior Member

sbeskurt Avatar

Sistem detayları için teşekkürler.

Bir lambalı, bir SS sisteminiz olduğuna göre hangisini hangi müzik türüyle dinliyorsunuz. Mesela Klasik müzik lambalı, Rock dilerken SS, böyle bir seçiminiz oluyormu?

Hangisi daha sevilen evlat pozisyonunda?
sbeskurt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-03-06, 23:46   #15 (permalink)
Senior Member

SoundOfAngel Avatar

sevgili karamabo mavi hifi sitesinde de incelediğimde hep benzer sistemler görüyorum.audiomat, cabasse ve van den hul birlikteliğinde bir uyum söz konusu mu? bu editlenen kısım: hatta tam terside düşünülebilir mi? mesela cabasse kullanımı diğer amfi kullanımlarını kısıtlıyor mu vs.? bir de neden hep bu sistemleri kullanalar vdh tercih ediyorlar. mesela ben the wind kullandım ve sistemimde uyumsuz oldu. kablolamada başka ürünler denediniz mi? offf amma sordum kusura bakmayın. ayrıca hem odanız hem yerleşiminiz hem de cihazlarınız çok şık. Allah nazardan korusun

En son SoundOfAngel tarafından düzenlendi: 20-03-06 saat 23:50
SoundOfAngel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-03-06, 08:46   #16 (permalink)
Junior Member

Standart cevaplar

Sevgili sebeskurt,

Tespitiniz doğrudur genelde klasik.jazz ve akustik müzik dinlerken lambalıyı.
rock veya diğer tür müzikleri transistörlü sistemle dinliyorum.
Birde lambalı sistemle müzik dinlerken kesinlikle tam karşısına geçip dinliyorum.
Lambalı, solid state tartışmalarını görüyorum yalnız unutmayın eğer cd niz kötü kayıt ise özellikle lambalı sistemler bir işkenceye döner ve kesinlikle mutsuz olursunuz.Ss sistemler bunu bir derece kaldırabiliyor.
Bence insanlar kesinlikle dinlediği müzik türlerine göre sistemlerini seçmeli ve maalesef çoğu kişi farklı sesler ayrıntı peşinde koşarken müzik dinlemeyi unutuyorlar.
Teşekkürler
karamabo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-03-06, 09:08   #17 (permalink)
Junior Member

Standart cevap2

Sevgili Soundofangel,
Öncelikle çok teşekkürler.
Cabasse kesinlikle diğer anfilerin kullanımını kısıtlamaz.audiomat jadis gibi anfiler cabasse ın demolar da testlerde kullandığı markalardır(Belkide Fransız kökenli olmasından dolayı) ve çok iyi uyum içersinde çalıştıkları bir gerçektir.
Ben Cabassın orta serilerini denon ve marantzlarla da senelerce dinledim ve çok
keyifliydi.
Kablolara gelince Vdh seçmemim sebebi dünyanın en iyi markalarından biri olması ve ürün yelpazesinin çok geniş olması.Böyle olunca her kaitede ve özellikte kablo bulabiliyorsunuz carbonu.gümüşü.bakırı hybridi...Tabiki daha iyi sonuç verebilecek kablolar olabilir. eh buda işin sporu bunun sonu yok..
karamabo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-03-06, 13:06   #18 (permalink)
Member

frustrated Avatar

Alıntı:
...Bence insanlar kesinlikle dinlediği müzik türlerine göre sistemlerini seçmeli ve maalesef çoğu kişi farklı sesler ayrıntı peşinde koşarken müzik dinlemeyi unutuyorlar...
Katiliyorum, cok dogru bir tespit.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-03-06, 13:48   #19 (permalink)
Senior Member

sbeskurt Avatar

Alıntı:
Lambalı, solid state tartışmalarını görüyorum yalnız unutmayın eğer cd niz kötü kayıt ise özellikle lambalı sistemler bir işkenceye döner ve kesinlikle mutsuz olursunuz.Ss sistemler bunu bir derece kaldırabiliyor.

Bence insanlar kesinlikle dinlediği müzik türlerine göre sistemlerini seçmeli ve maalesef çoğu kişi farklı sesler ayrıntı peşinde koşarken müzik dinlemeyi unutuyorlar.
Kesinlikle doğru, bir başka eksikte maalesef Türkiye'de bence en önemli konulardan biri olan DAC'lara gerekli önem verilmiyor, çoğu zaman CDP'lerin içinde olanlarla yetiniliyor.

Kaliteli bir harici DAC'ın sistemi yukarı basamaklara taşıyacağı kesin.

Herkez dinlediği/sevdiği müziğe göre ve gaza gelmeden seçimini yaparsa hem aşırı harcamalar yapmaz, hem de aldığıyla mutlu olma ihtimali artar.

En son sbeskurt tarafından düzenlendi: 21-03-06 saat 13:58
sbeskurt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-10-06, 23:42   #20 (permalink)
Member

marseille Avatar

Katılım tarihi: Oct 2006

nasıl bir mütevazilikse
marseille çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları
Modları göster

sistem fotoları ile benzer konular Benzer konular

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ahmahm'ın son sistem fotoları satbaba Sistem Fotoğrafları 63 03-05-07 20:10

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:05.