Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on pikap almak istiyorum within the Pikap, Tuner ve diğer analog kaynaklar forums, part of the Stereo Kaynaklar category; Ben pikap almak istiyorum fakat markalar ve özellikler hakkında bilgim yok.. hangisinin bakımı daha kolay yapılır, hatta bakımdan kasıt nedir? ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Katılım tarihi: Nov 2009
| Ben pikap almak istiyorum fakat markalar ve özellikler hakkında bilgim yok.. hangisinin bakımı daha kolay yapılır, hatta bakımdan kasıt nedir? hangisinin iğnesi daha kolay bulunur? bir iğne ne kadar kullanılır? sahibinden.com da güzel ilanlar buldum, yeni görünümlü pikaplar var fakat hangisi daha kaliteli, bozulursa ne olacak? servisler bunların tamirini yapıyor mu? nedir ne değildir hiç fikrim yok.. yardım ve taavsiyelerinizi bekliyorum.. ayrıca istanbulda oturuyorum, acaba sahibinden.com dan değil de istanbulda bildiğiniz bir yer varsa oradan almam daha mı mantıklı olur? ben amfi falan bağlamak gibi bir sorunla uğraşmak istemiyorum, yani alayım ve evdeki 5.1 ses sistemime bağlayıp direk kullanabileyim istiyorum. 3 tane cihaz buldum bakıp yorumlarınızı yazar mısınız? Sony PS-LX300 USB Kayıt Özellikli Pikap Hepsiburada.com : SONY PS-LX300USB PİKAP | Ev Elektroniği SONY PS-LX5 PİKAP QUARTZ #18228691 - sahibinden.com (bu cihazın aynısı, aynı temizlikte fakat kapaksız olarak haziranda gittigidiyorda 100 liraya satılmış) PLAK ARŞİVİNİZİ BİLGİSAYARA KAYDEDİN VEYA DİNLEYİN #18167342 - sahibinden.com sizce hangisi daha iyi, hangisinin bakımı iğnesi vs bana problem çıkartmaz, sıfır almak daha mı iyidir?? benim plağımı mp3 e çevirme derdim yok, sadece sıfır olduğu için koydum ürünleri.. aldığım 2. el bir pikabın elimde kısa sürede bozulmasından korkuyorum.. ayrıca benzer fiyatlara sahibinden.com da technics ve pioneer ın ürünleri var? onlarla ilgili ne dersiniz?? çok soru sordum biliyorum ama yardım ederseniz sevinirim, o kadar parayı pişman olacağım bir cihaza vermek istemiyorum.. şimdiden teşekkürler mb. |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Bu sistemi almak istiyorum ne dersiniz? | Raist | Stereo | 1 | 09-06-09 05:17 |
| Amfimi değiştirmek istiyorum? | eUGENE | Stereo Amfiler | 8 | 18-03-09 15:32 |