Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Rega P3 Pikap within the Pikap, Tuner ve diğer analog kaynaklar forums, part of the Stereo Kaynaklar category; 6 ay kadar önce pikap olayına girmiştim... satbabaya pikap için gaz verme bu konuda etkili oldu.. Rega P3 pikap @ ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: Istanbul
| ![]() 6 ay kadar önce pikap olayına girmiştim... satbabaya pikap için gaz verme bu konuda etkili oldu.. Rega P3 pikap @ Sumiko Blue Point Special EVO III Kafa kombinasyonu ilk başlarda en azından beklentilerimi tam olarak karşılamasa da yine de analogun doğallığı sahnesi ve nostaljik kayıtları dinlemenin de verdiği haz ile seviyordum pikabı.. Ama bir 50 saatlik pişme sürecinin sonunda daha iyi gövdeli bir ses almayı bekleyerek bu iki ayı geçirdim .Bu süre zarfında sıfır olan plak arşivimi yavaş yavaş oluşturmaya başladım.. Rega mm olan pikap pre amfimi mc olanı ile değiştirip içindeki bulunan 3 ayrı switch ile kartuşa göre gerekli ayarları yaptım. Bütün bu uğraşlardan sonra ara kablo olarak ta ecosse symphony interconnecti kullanınca sistemden çok daha başarılı sonuçlar almaya başladım Evet ses gövdelenmiş sahne 3 boyut kazanmıştı ve çok etkili bir sahne oluşuyordu ki kendimi zaman zaman orkestranın ortasında hissettim . Pikabı tüm müzikseverlere öneririm... |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Rega Apollo arıyorum (siyah) | bbiyiktay | Aranılan Ürünler | 0 | 23-11-07 14:45 |
| Rega Apollo arıyorum (siyah) | bbiyiktay | Stereo Kaynaklar | 0 | 23-11-07 14:38 |
| Thorens TD125 + SME 3009 S2 + Rega Fono | oguzhanyagci | Satış İlanları | 0 | 28-11-06 13:59 |