Yüksek sadakat tutkunlarının internetteki adresi...
This is a discussion on Tuner tavsiyesi olan var mı? within the Pikap, Tuner ve diğer analog kaynaklar forums, part of the Stereo Kaynaklar category; Alıntı: vintage tarafından iletildi. bu konuyu epeyce tartışmıştık gibi geliyor bana.. sevgili arkadaşlar ve de özellikle yeni tuner alacak olanlar ...
| |||||||
| Kayıt | SSS | Üye listesi | Takvim | Arama | Bugün gönderilen mesajlar | Bölümü okunmuş olarak işaretle |
| | #13 (permalink) | |
| Member Katılım tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: ANKARA
| Alıntı:
bende öneririm. eğer uydu bağlatınız varsa çok iyi yayın yapan kanallar var. Radio swiss jazz mesela. fm yayın dan çok daha iyi sonuç alırsınız.
__________________ REMEMBER REMEMBER THE 5TH OF NOVEMBER | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Member Katılım tarihi: Oct 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
| Alıntı:
| |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| Alıntı:
şu an itibari ile çamlıca vericisi ile ankarada deneme yayınları yapılıyor..ayrıca DAB/FM tuner hemen her marka tarfından üretilmiş durumda. benim önerim DAB/FM tuner almanız..bir iki yıl içinde (FM radyolar zaten dinlenemez durumda frekans karışması yüzünden) ciddi bir standart haline gelecektir DAB.. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Senior Member Katılım tarihi: Mar 2006 Bulunduğu yer: istanbul
| Alıntı:
birkaç marka getirmiş bile türkiyeye..cambridge audio, primare bildiklerim..ama bir araştırma yapmadım.. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| |
| |
| Konu araçları | |
| Modları göster | |
| ||||
| Konu | Konuyu başlatan | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| Arcam alpha 8 amplfier,cd player ve tuner | rehaizmir | Satış İlanları | 4 | 24-05-09 15:04 |
| Sistem tavsiyesi | white lady | Stereo | 3 | 26-12-07 08:26 |
| nad 4225 tuner | mcintosh | Aranılan Ürünler | 0 | 05-09-07 22:50 |
| onkyo 4630 tuner | meorca | Satış İlanları | 0 | 05-04-06 18:40 |
| Tuner için FM anten çözümü | vintage | Pikap, Tuner ve diğer analog kaynaklar | 5 | 29-03-06 00:50 |